Café

Rengøring til cafeer

Hos K.T. Serice er vi specialister i rengøring af restauranter og køkkener i København. Står du med et restaurants lokale eller køkken i København, der trænger til god og effektiv rengøring, er vi derfor de rette at tage kontakt til. Det siger sig selv, at lokaler og køkkener med tiden bliver beskidte, og det er her, vi træder ind i billedet. Ikke mindst med køkkener er det utroligt vigtigt med god og regelmæssig rengøring, da der er tale om fødevarer, og det kan få store konsekvenser for sundheden, hvis der ikke rengøres grundigt eller ofte nok.

Det problem behøver du slet ikke bekymre dig om, hvis du sætter os på opgaven, for rengøring af restauranter og køkkener er vores spidskompetence, og vi sætter en ære i at udføre enhver opgave til perfektion.

Vi har ikke nogen fast ramme for, hvordan en aftale omkring rengøring af restauranter og køkkener i København skal se ud. Det skyldes, at vi hos K.T. Service har forståelse for, at forskellige restauranter har forskellige ønsker og behov.

Indhent et tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter jer med et uforpligtende tilbud. Hvis i har spørgsmål, er i self også velkommen til at ringe til os.

Tag endelig kontakt.

Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

70 66 63 00

info@ktservice.dk