INDUSTRIRENGØRING

Industrirengøring

Hos K.T. Service hjælper vi en masse af virksomheder med den daglige erhvervsrengøring og dermed løser de mange forskellige opgaver indenfor industrirengøring – og vi er også klar til at hjælpe dig!

Vi varetager derfor gladeligt den daglige rengøring i din virksomhed, hvor vi i fællesskab planlægger, hvordan arbejdet skal forløbe. Med kvalitetsbevidste og veluddannede servicemedarbejdere, som trives med udfordringer, har K.T. Service kompetencen til at løse opgaver af enhver slags indenfor industrirengøring.

Vi kan være behjælpelige med alt fra den omfattende hovedrengøring, hvor al støv, skidt og snavs fjernes, ligesom vi også har en bred erfaring med industrirengøring herunder: rengøring af inventar, rengøring af vinduer og meget mere.

Hos os er kvalitet og service ikke bare nøgleord, men fundamentet for hele rengøringsfirmaet. Vi lægger vægt på at tilbyde alle vores kunder professionelle og kvalitetssikre løsninger samt god service inden for alle områder.

Indhent et tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter jer med et uforpligtende tilbud. Hvis i har spørgsmål, er i self også velkommen til at ringe til os.

Tag endelig kontakt.

Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

70 66 63 00

info@ktservice.dk