INSTITUTIONER

Rengøring af institutioner

En mangelfuld institutionsrengøring kan have negativ indflydelse på institutionens hygiejne og opgivelser, og vil således være med til at øge smitten blandt institutionens børn og voksne. Samtidig kan utilstrækkelig rengøring være med til at skabe et dårligt indeklima i daginstitutionen.

Der er ikke mange steder, hvor rengøringen er så vigtigt, som i institutioner. Hos KT Service lægger vi stor vægt på faglig kvalitet, samt et højt serviceniveau når arbejdet skal udføres.

Vores dygtige personale rengør på kompetent vis et stort antal daginstitutioner i hele København. Vi arbejder derfor professionelt med vores rengøringsopgaver og leverer altid kvalitet til en fornuftig pris.

Hos os er kvalitet og service ikke bare nøgleord, men fundamentet for hele rengøringsfirmaet. Vi lægger vægt på at tilbyde alle vores kunder professionelle og kvalitetssikre løsninger samt god service inden for alle områder.

Indhent et tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter jer med et uforpligtende tilbud. Hvis i har spørgsmål, er i self også velkommen til at ringe til os.

Tag endelig kontakt.

Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

70 66 63 00

info@ktservice.dk