Restaurant

Rengøring til restaurant

Vi ved at Jeres gæster og kunder forventer høj kvalitet af Jer, derfor er det vores målsætning af levere den højeste kvalitet i branchen i alle vores leverancer til Jer. Der tilbydes både rengøring og udlejning af personale til f.eks. opvask, til hele hotel og restaurations branchen. Vores medarbejdere både er mødestabile, dygtige og så kommer de til en konkurrencedygtig pris.

Står du med et restaurants lokale eller køkken i København, der trænger til god og effektiv rengøring, er vi derfor de rette at tage kontakt til. Det siger sig selv, at lokaler og køkkener med tiden bliver beskidte, og det er her, vi træder ind i billedet. Ikke mindst med køkkener er det utroligt vigtigt med god og regelmæssig rengøring, da der er tale om fødevarer, og det kan få store konsekvenser for sundheden, hvis der ikke rengøres grundigt eller ofte nok. Det problem behøver du slet ikke bekymre dig om, hvis du sætter os på opgaven, for rengøring af restauranter og køkkener er vores spidskompetence, og vi sætter en ære i at udføre enhver opgave til perfektion.

Indhent et tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter jer med et uforpligtende tilbud. Hvis i har spørgsmål, er i self også velkommen til at ringe til os.

Tag endelig kontakt.

Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

70 66 63 00

info@ktservice.dk