Trappevask

Rengøring til trappevask

Trappevask?! Det er da nemt og ligetil. Ja, det er det rent faktisk. Men at levere en ordentlig og grundig kvalitet, det kræver mere end man umiddelbart skulle tro. Trappevask og rengøring af opgange er af og til nødvendigt for alle boligselskaber, boligforeninger og privatejede bygninger. Trappen og gangområdet er det første, man bliver mødt af som kunde, personale eller beboer. Her kan du være på forkant og give det rigtige førstehåndsindtryk.

Hos K.T.Service tilbyder vi dig en samlet pakke, så du kan få udført trappevask til alle dine ønskede opgange. Vi opererer typisk i København og omegn, men vi klarer også opgaver på hele Sjælland. Med trappevask er du garanteret god service og høj kvalitet til prisen. Vi ved, at grundig trappevask ikke er noget, man kan sjuske sig til. Derfor gør vi altid et grundigt forarbejde inden vi vasker dine trapper.

Indhent et tilbud

Udfyld kontaktformularen, og vi kontakter jer med et uforpligtende tilbud. Hvis i har spørgsmål, er i self også velkommen til at ringe til os.

Tag endelig kontakt.

Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker.

70 66 63 00

info@ktservice.dk